Gimnazija “Vuk Karadžić” – Babušnica

skolebezslikaAdresa: Omladinskih brigada bb, Babušnica
Telefon: 010/385-026
Website: www.gimbab.edu.rs
Email: gimbab@ptt.rs

Škola je počela sa radom školske 1976/1977. godine. Gimnazija “Vuk Karadžić” u Babušnici, kroz svoju istoriju prolazila je kroz razne reforme i transformacije. Zgrada koju danas škola koristi izgrađena je 1982. godine.

Unutar objekta nastava se realizuje u 16 prostorija. Među tim prostorijama nalaze se: klasične učionice, specijalizovane učionice, kabineti i radionice. Posebno opremljeni su kabineti fizike, hemije i biologije, kao i 2 informatička kabineta. Škola poseduje školsku biblioteku i multimedijalni centar koji se nalazi u njenom sklopu.

Pored Gimnazije radi i Dom učenika, koji može da primi 60 učenika. Učenicima su na raspolaganju spavaonica, učionica, prostorija za rekreaciju u kojoj učenici mogu da provode svoje slobodno vreme, kao i druge prateće prostorije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Gimnazija "Vuk Karadžić" - Babušnica

Područje rada: Gimnazija

BODOVI ZA UPIS 2018/2019 - Gimnazija "Vuk Karadžić" - Babušnica

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  30  56.03

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Gimnazija "Vuk Karadžić" - Babušnica

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  30  62.06

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  30  53.10

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  30  58.24

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  30  52.76

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

Pretraga

_Edukacija_300x250px