Back to homepage

Srednja škola “Svetozar Krstić Toza” – Vučje

skolebezslikaAdresa: 29. novembra 10, Vučje
Telefon: 016/3427-152
Website: www.srednjaskolavucje.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja škola “Svetozar Krstić Toza” u Vučju je počela sa radom 1964. godine. Za pola veka postojanja školu su završili mnogi učenici koji su kasnije postali vrhunski stručnjaci u svojim oblastima.

Unutar škole se nalaze opremljeni kabineti za izvođenje praktične nastave, laboratorije, kabineti za informatiku i računarstvo, kao i sopstveni restoran za obuku đaka ugostiteljske struke.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Srednja škola "Svetozar Krstić Toza" - Vučje

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

  • Operater u prehrambenoj industriji – dualno (3 godine)

BODOVI ZA UPIS 2020/2021 - Srednja škola "Svetozar Krstić Toza" - Vučje

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Operater u prehrambenoj industriji – dualno
 30  
 Kulinarski tehničar
 30  —

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Srednja škola "Svetozar Krstić Toza" - Vučje

Bodovi za upis - Konkurs 2019/2020

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Operater u prehrambenoj industriji – dualno
 30  36.62
 Kulinarski tehničar
 30  51.88

Bodovi za upis - Konkurs 2018/2019

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Konobar
 15  35.09
 Kuvar
 15  41.16

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Konobar
 15  41.31
 Kuvar
 15  46.85

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Prehrambeni tehničar
 30  62.34
 Konobar
 15  40.08
 Kuvar
 15  46.26

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Prehrambeni tehničar
 30  33.51
 Konobar
 15  39.44
 Kuvar
 15  43.66

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Prehrambeni tehničar
 30  29.80
 Konobar
 15  33.60
 Kuvar
 15  39.44

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga