Back to homepage

Srednja poslovno – menadžerska škola – Kruševac

skolebezslikaAdresa: Majke Jugovića 4, Kruševac
Telefon: 037/441 368
Website: www.efcskola.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2012. godine i od tada obrazuje učenike u području rada ekonomija, pravo i administracija. Osnovna delatnost je pre svega obrazovanje odraslih i ceo sistem je prilagođen zaposlenima, kao i onima sa velikim brojem porodičnih i drugih obaveza. Škola vrši prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i upis vanrednih učenika.

Pored opštih i stručnih predmeta, škola svojim učenicima organizuje i nastavu iz fakultativnih predmeta, gde se učenici osposobljavaju za vođenje sopstvene kompanije. Škola je smeštena u samom centru Kruševca i opremljena je savremenim nastavnim sredstvima i opremom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga