Back to homepage

Srednja ekonomsko – poslovna škola – Šabac

skolebezslikaAdresa: Karađorđeva 14, Valjevo
Telefon: 015/348-829
Website: sepsab.edu.rs
Email: [email protected]

Ideja o osnivanju škole potekla je zbog činjenice da u Srbiji postoji sve više malih i srednjih preduzeća za čije upravljanje nedostaju stručni i obrazovni kadrovi. Pored redovne nastave, vrši se i prekvalifikacija i dokvalifikacija učenika.

Nastava je kabinetska, održava se u 7 školskih kabineta opremljenih svim potrebnim nastavnim sredstvima i opremom. Budući učenici biraju jedan od smerova iz 2 područja rada: ekonomija, pravo i administracija i trgovina ugostiteljstvo i turizam.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga