Onlajn balkansko takmičenje u poeziji

21/03/2018, 12:30

Onlajn balkansko takmičenje u poeziji

Učešće obuhvata druženje balkanskih pesnika preko društvene mreže Facebook tokom mjeseca jula, avgusta i septembra 2018. godine.

Pozivaju se afirmisani i neafirmisani autori poezije da se prijave za učešće u šestoj sezoni “Milih Duela”, onlajn balkanskog kontesta poezije. Druženje je takmičarskog karaktera i okuplja nekoliko stotina autora poezije koji žele da pruže čitanost svojoj poeziji. U proteklih pet sezone je bilo preko 85 000 glasova i više od pola miliona pregleda.

NAČIN PRIJAVE

Mili dueli su internacionalnog karaktera, te se na konkurs mogu prijaviti autori iz bilo kog dela sveta.

Pošaljite 2 pesme (Word dokument, lektorisane sa afrikatima, na nekom od jezika naroda bivše Jugoslavije, s tim da ukoliko pišete na slovenskom, makedonskom ili romskom- potreban je i prevod na neki od bhsc jezika)
Uz prijavu dužni ste poslati i Vašu biografiju (minimalno: ime i prezime, godina rođenja, mjesto i državu odakle dolazite, te zanimanje).

Rok za prijavu je 30. maj.

Pesme sa biografijom šaljete:

u inboks na facebook profil organizatora: https://www.facebook.com/mili.dueli ili putem imejla na adresu: mili.dueli@hotmail.com (u ovom slučaju, uz biografiju obavezno poslati i link Vašeg facebook profila, kako bismo izvršili verifikaciju i potvrdili prijem prijave).

Napomena: Nakon svake prijave ukoliko u roku od 7 dana ne dobijete potvrdnu poruku o uspješnosti prijave, istu pošaljite ponovno!

Učešće na konkursu je BESPLATNO!

Više informacija naći ćete OVDE.

21/03/2018, 12:30

Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

Pretraga

_Edukacija_300x250px