Takmičenje u rešavanju studije slučaja

27/01/2015, 11:21

Takmičenje u rešavanju studije slučaja

Takmičenje u rešavanju studije slučaja “Start Young – Take the Lead”, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje po drugi put. Cilj takmičenja je da se praktično osposobe i prepoznaju talenti mladih širom Srbije.

“Start Young – Take the Lead” takmičenje namenjeno je srednjoškolcima, kako bi se rasprostranilo neformalno obrazovanje i razvili talenti kod mladih ljudi. EY, svojom strategijom za razvoj talenata, nudi priliku da pet najbolje plasiranih timova sa takmičenja konkuriše za EY stipendije do kraja školovanja.

Takmičenje u rešavanju studije slučaja “Start Young – Take the Lead” počinje 2. februara kada će na zvaničnoj Fejsbuk stranici EY Serbia Careers biti objavljen zadatak za čije rešavanje takmičari (u timovima – po troje) imaju mesec dana.

U prijavi za takmičenje trebalo bi da stoji: CV svakog člana tima i rešenje studije slučaja prezentovano u Power Point-u sa najviše 15 slajdova.

Prijave mogu biti na srpskom ili engleskom jeziku, a šalju se mejlom na adresu ey.case.study@rs.ey.com najkasnije do 3. marta 2015. godine.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici EY Serbia Careers i Tviter nalogu @EY_CareersSR možete pronaći više informacija o načinu prijave, rokovima i nagradama na ovogodišnjem takmičenju.

Partneri EY u projektu dodeliće najboljim timovima mnoge nagrade. Univerzitet Singidunum obezbediće besplatnu školarinu i dodatne povoljnosti prilikom upisa na studije, AIESEC – studentska organizacija pobednicima će pomoći da pronađu volontersku praksu u inostranstvu koja ih interesuje, kompanija Devana Technologies u okviru projekta Udruženja za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” predložiće učitelje, nastavnike i profesore timova koji budu pobedili za nagradu – “Najbolji edukatori Srbije”.

27/01/2015, 11:21

1
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova

[…] Takmičenje u rešavanju studije slučaja […]

Pretraga

_Edukacija_300x250px