Vojna gimnazija – Beograd (Savski venac)

Adresa: Petra Čajkovskog 2, Beogard (Savski Venac)vojna gimnazija logo
Telefon: 011/300-51-65
Website: www.gimnazija.mod.gov.rs
Email: vogi@mod.gov.rs

Nastava i Vojnoj gimnaziji deli se po planu i programu na redovnu i fakultativnu nastavu. Redovna nastava usklađuje se sa nastavnim planom za gimnazije opšteg i prirodno-matematičkog tipa. Cilj ovog vida nastave je sticanje fundamentalnih znanja koja će biti osnova za dalje obrazovanje na Vojnoj akademiji.

Pored redovne, učenici pohađaju i posebne oblike nastave, fakultativne predmete, a na raspolaganju su im i vannastavni sadržaji. Kroz četvorogodišnje obrazovanje učenici imaju priliku da savladaju neki od kurseva ili tečajeva u zavisnosti od interesovanja.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

 • Dea Milic

  Koliko bodova je potrebno ?

  • niko i nista

   si lud nema ti tu bodova… trebas preci 5,6,7,i prvo polugodiste 8 sa min. prosek ocena 4. i minimum 4 iz vladanja odlicno fizicko stanje psiholosti testovi matematicki i ostala sranja…

   • pitanja

    kak to mislis min.prosek ocena 4? moze li se proc 3.70 otp.?

    • Poznavalac

     Minimalni prosek nakon zavrsene svake godine od 5 do 8 mora da ti bude prosek 4,00 pa na vise,ne sme da ti bude manji prosek jer onda neces moci da upises vojnu gimnaziju ili vojnu srednju strucnu i naravno kako uradis prijemni ispir.

 • Erik Sib

  za to srnje trea da budes vukovac bre

  • Ja

   Mozda trebas da budes vukovac , ali ova skola definitivno nije sranje!Svaka cast onima koji ovo upisu i koji je zavrese, uradili su to sa ciljem!

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika