Vojna gimnazija – Beograd (Savski venac)

Adresa: Petra Čajkovskog 2, Beogard (Savski Venac)vojna gimnazija logo
Telefon: 011/300-51-65
Website: www.gimnazija.mod.gov.rs
Email: vogi@mod.gov.rs

Nastava i Vojnoj gimnaziji deli se po planu i programu na redovnu i fakultativnu nastavu. Redovna nastava usklađuje se sa nastavnim planom za gimnazije opšteg i prirodno-matematičkog tipa. Cilj ovog vida nastave je sticanje fundamentalnih znanja koja će biti osnova za dalje obrazovanje na Vojnoj akademiji.

Pored redovne, učenici pohađaju i posebne oblike nastave, fakultativne predmete, a na raspolaganju su im i vannastavni sadržaji. Kroz četvorogodišnje obrazovanje učenici imaju priliku da savladaju neki od kurseva ili tečajeva u zavisnosti od interesovanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

13
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

5 Komentara
8 Replika
6 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Danijela

Koliko bodova treba?

zovemsenikola

300

Ludjak

Jel moze da se prebaci u ovu skolu a da nisi radio poseban prijemni

Ludjak

Jel moguce prebciti se u ovu skolu a da nisi radio prijemni.

Milicaaa

Ne

Erik Sib

za to srnje trea da budes vukovac bre

Ja

Mozda trebas da budes vukovac , ali ova skola definitivno nije sranje!Svaka cast onima koji ovo upisu i koji je zavrese, uradili su to sa ciljem!

>>>Nbtn<<<

Ne! Informisi se prvo, ne siri lazne i nepotrebne inf.

Dea Milic

Koliko bodova je potrebno ?

niko i nista

si lud nema ti tu bodova… trebas preci 5,6,7,i prvo polugodiste 8 sa min. prosek ocena 4. i minimum 4 iz vladanja odlicno fizicko stanje psiholosti testovi matematicki i ostala sranja…

pitanja

kak to mislis min.prosek ocena 4? moze li se proc 3.70 otp.?

Poznavalac

Minimalni prosek nakon zavrsene svake godine od 5 do 8 mora da ti bude prosek 4,00 pa na vise,ne sme da ti bude manji prosek jer onda neces moci da upises vojnu gimnaziju ili vojnu srednju strucnu i naravno kako uradis prijemni ispir.

Dowla

Ne seri, moj brat je bio prosek 3,70 i nesto od 5do 8 pa je prosao.

Pretraga

_Edukacija_300x250px