XII beogradska gimnazija

12bgdAdresa: Vojvode Stepe 82, Beograd (Voždovac)
Telefon: 011/2460-361
Website: www.xiigimnazija.edu.rs
Email: skola@xiigimnazija.edu.rs

Dvanaesta beogradska gimnazija je gimnazija opšteg tipa, koja je sa radom počela 1963. godine. Tokom svoje istorije škola je više puta menjala ime i oblast rada, da bi 1990. godine ponovo postala gimnazija.

Gimnazija opšteg tipa ima takav nastavni plan u kome su podjednako zastupljene i prirodne i društvene nauke. Ovakav vid nastave omogućava učenicima da steknu dovoljno predznanje za pripremu različitih prijemnih ispita na fakultetima i višim školama.

U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovan je rad mnogobrojnih sekcija: istorijska, astronomsko-geografska, literarna, recitatorska, novinarska, sekcija savremene fizike, klub UN, klub Unesko, debatni klub, hor, likovna, ekološka, programerska, dramska i sportska sekcija, a aktivan je i đački parlament.

SMEROVI - Dvanaesta beogradska gimnazija

Područje rada: Gimnazija

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

BODOVI ZA UPIS 2017/2018 - Dvanaesta beogradska gimnazija

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  240  80.61

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Dvanaesta beogradska gimnazija

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  240  83.30

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  240  82.66

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  240  78.32

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika