Gimnazija “Laza Kostić” – Novi Sad

skolebezslikaAdresa: Laze Lazarevića 1
Telefon: 021/6466-766
Website: www.gimnazijalazakostic.edu.rs
Email: lakogim@gmail.com

Gimnazija ”Laza Kostić” iz Novog Sada je najmlađa škola ovakvog tipa u Srbiji. Škola se nalazi u mirnoj gradskoj zoni, što omogućava neometano izvođenje nastave, izolovano od gradske buke.

Nastavni kadar teži kontinuiranom stručnom usavršavanju kroz seminare i edukacije za zaposlene. Cilj predavača je da učenike što bolje pripreme za dalje školovanje. Kroz razvijanje drugarskog odnosa, škola obrazovno deluje na učenike, formirajući svestrane ličnosti. Nastavne aktivnosti posebno se prilagođavaju učenicima koji se aktivno bave sportom.

Školsku zgradu sačinjava 3 objekta: stara zgrada, nova zgrada 1 i nova zgrada 2. U tri objekta smešteno je 14 učionica opšte namene, 6 kabineta od kojih su 2 informatička, 4 specijalizovane učionice, a tu je još i biblioteka, radionica, svečana sala i pomoćne prostorije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Područje rada: Gimnazija

BODOVI ZA UPIS 2019/2020 - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  83.85

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Bodovi za upis - Konkurs 2018/2019

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  84.98

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  87.25

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  83.63

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  85.24

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  77.80

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

9
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

5 Komentara
4 Replika
2 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
unschool

Karlovačka gimnazija je bila najbolja kada je osamdesetih bila stručna škola za prevodilački kadar. Tada su izlazili ljudi koji su zaista imali zavidnu lingvističku naobrazbu. Veoma mi je žao što su jednu takvu školu koja je imala fenomenalan princip vratili u okvire klasičnih gimnazija koje su samo gubljenje dragocenog vremena dece..Samo bodovi i učenje bez konkretnog znanja za život.

Ime nije bitno

Da li je neko upao?

Ime nije bitno

Ko je upao?

Jovan Kokotovic

Kakve su preporuke za skolu?

Sneža

Sve preporuke za ovu školu! To tvrdim kao roditelj. Ovde se traži znanje, red, rad i disciplina. Ono što je takođe bitno cene vas i poštuju kao učenika. Ekskurzije su im takodje najbolje za razliku od drugih skola. Garantovano je ovo najbolja Gimnazija!

Anja

Karlovacka je najbolja.

pecenkesten

Najlakse se upise ali je pomalo stroza od ostalih gimnazija te je teze zavrsiti. Ako zelite dobro svom detetu necete ga upisati u ovu skolu. Profesori ti svakodnevno ubijaju volju za zivotom i prave od tebe kretena.Jedino sto mi je ostalo lepog secanja na nju je drustvo. Sad sam u srednjim godinama zivota i od skole mi je ostala diploma i tezi oblik politoksikomanije…

Jovana

Je li ”77.80” bodovnik i za 2015-2016 godinu?

Niko ne može da zna koliko je bodova potrebno za upis u ovoj školskoj godini sve dok se proces upisa ne završi. Ovo je broj bodova od prošle godine koji predstavlja određen orijentir koliko bi bodova trebal za upis, ali to ne znači da će kandidat koji ima, konkretno u ovom slučaju, više od 77.80 bodova i upisati taj smer. Isto tako ne mora da znači i da kandidat sa nešto manje bodova od 77.80 sigurno neće upisati smer.

Detaljnije o bodovima za upis pogledaj ovde: http://srednjeskole.edukacija.rs/bodovi-za-upis-u-srednje-skole-2015-2016

Pretraga

_Edukacija_300x250px