Gimnazija “Laza Kostić” – Novi Sad

skolebezslikaAdresa: Laze Lazarevića 1
Telefon: 021/6466-766
Website: www.gimnazijalazakostic.edu.rs
Email: lakogim@gmail.com

Gimnazija ”Laza Kostić” iz Novog Sada je najmlađa škola ovakvog tipa u Srbiji. Škola se nalazi u mirnoj gradskoj zoni, što omogućava neometano izvođenje nastave, izolovano od gradske buke.

Nastavni kadar teži kontinuiranom stručnom usavršavanju kroz seminare i edukacije za zaposlene. Cilj predavača je da učenike što bolje pripreme za dalje školovanje. Kroz razvijanje drugarskog odnosa, škola obrazovno deluje na učenike, formirajući svestrane ličnosti. Nastavne aktivnosti posebno se prilagođavaju učenicima koji se aktivno bave sportom.

Školsku zgradu sačinjava 3 objekta: stara zgrada, nova zgrada 1 i nova zgrada 2. U tri objekta smešteno je 14 učionica opšte namene, 6 kabineta od kojih su 2 informatička, 4 specijalizovane učionice, a tu je još i biblioteka, radionica, svečana sala i pomoćne prostorije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Područje rada: Gimnazija

BODOVI ZA UPIS 2018/2019 - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  87.25

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  83.63

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  85.24

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  77.80

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
Baner 2 ok matematika