Državne srednje škole – Novi Pazar

Na ovoj stranici nalaze se sve srednje škole u Novom Pazaru. U opštini Novi Pazar nalazi se šest  ustanova čija je delatnost srednjoškolsko obrazovanje. Na stranici se nalaze podaci o smerovima, broju slobonih mesta, broj bodova potrebnih za upis u srednje škole u Novom Pazaru i druge korisne informacije.

Srednje škole u Novom Pazaru | Bodovi i upis

6
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

2 Komentara
4 Replika
4 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Delila

Zelim da upišem pedijatriju ove godine koliko bodova mi treba za taj smer imam 86 bodova sa prijemnog i uspeha odličan sam učenik

Binela

Imam 88 podova mozetel da mi primite u medicinsku skolu za opsti smer

Zubar hehe

prosle godine je trebalo 89, a ove godine ce najverovatnije da se podigne kriterijum.. zavisi od toga dal ce imat mesta.. mada, sumnjam, jer je za medicinsku, pogotovo opsti, najveci broj bodova i konkurencije.

Zubar hehe

prosle godine je trebalo 87.. a podizu kriterijume kazu.. mozda budes imala srece, pa bude manjak konkurencije, u sta realno sumnjam… Al videces 7. jula hehe

Zainteresovano dete

Imam 13 godina,oduvek sam zeleo zeleo da budem policajac,tacnije inspector,voleo bih da znam koliko bodova treba za upis ili tako nesto,jer mi je vec postalo mrsko da ih smaram mojim svakodnevnim pitanjima.
UNAPRED,PUNO HVALA

nana

Vrlo dobar uspeh ili oko 70 poena možda i više

Pretraga

_Edukacija_300x250px