Državne srednje škole – Zrenjanin

Na ovoj stranici nalaze se sve srednje škole u Zrenjaninu. U opštini Zrenjanin nalazi se devet ustanova čija je delatnost srednjoškolsko obrazovanje. Na stranici se nalaze podaci o smerovima, broju slobonih mesta, broj bodova potrebnih za upis u srednje škole u Zrenjaninu i druge korisne informacije.

Srednje škole u Zrenjaninu | Bodovi i upis

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

5
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

4 Komentara
1 Replika
2 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Melinda

Kada izlaz bodovi za upis u turistički smer

Dragana

Kada izlaze bodovi i smerovi srednjih skola za upis 2019/2020

Bojan

zna li neko kada ce izbaciti bodive za 2018/19?

jovan

kad ce te da izbacite koiko bodova nose smerovi

Mario

Poeni ce se izbaciti tek posle prijemnog

Pretraga

_Edukacija_300x250px