Ograničena serija providnih Super Nintendo konzola

11/04/2017, 09:45

Ograničena serija providnih Super Nintendo konzola

Povezane objave

Za sve ljubitelje Super Nintenda – ovo su sigurno lepe vesti. Naime, uskoro će se u prodaji način organičena serija providnih konzola!

Deo ovog prodajnog paketa biće i Super Mario World igra, a još uvek nije poznato koliko će koštati Super Nintendo u potpuno providnom kućištu.

Jedno je sigurno – svako ko uspe da dođe do primerka ove konzole iz organičene, providne serije imaće potpuno jedinstven primerak ove konzole, jer će svaki primerak imati serijski broj.

Pored kućišta istog, providnog dizajna biće i ketridži, a materijal za ove modele je recikliran, odnosno ranije korišćen u proizvodnji SNES konzola.

Uspešna priča japanskog Nintenda počinje kad je iz Japana u Ameriku stigao Nintendo Entertainment System, odnosno NES, koji je postao najprodavanija 8-bitna konzola svog vremena. Imao je kertridže sa igrama, koji su se ubacivali direktno u konzolu, a upravljači, odnosno kontroleri su bili žicama povezani za konzolu i nisu se mogli menjati, kao što je to mnogima poznato sa novijih konzola.

11/04/2017, 09:45

Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

Pretraga

_Edukacija_300x250px