Aviotehničar za elektro opremu vazduhoplova – Opis smera

Zanimanje – Aviotehničar za elektro opremu vazduhoplova

Vodi računa o generalnom stanju vazduhoplova i bezbednosti pilota u Vojsci Srbije u šta spada proveravanje rada motora, konstrukcije vazduhoplova i slično. Takođe se bavi predpoletnom proverom stanja borbenih aviona. Među stručna znanja spadaju: aerodinamika, strukture letelica kao i njihovi elementi, strukture klipnih motora, turbomlaznih aviona i helikoptera, elektronska oprema itd.

Srednje škole sa smerom aviotehničar za elektro opremu vazduhoplova

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga

_Edukacija_300x250px