Elektrotehničar telekomunikacija – Opis smera

Zanimanje – Elektrotehničar telekomunikacija

U područje njegovog rada spadaju fiksna i mobilna telefonija, kablovski Internet i televizija, komunikacija putem satelita i sl. Bavi se ugradnjom opreme za telekomunikaciju kao i uspostavljanjem i održavanjem telefonskih, računarskih i kablovskih mreža, što obuhvata testiranje njihove ispravnosti i popravku eventualnih kvarova. Ovo zanimanje podrazumeva učestalo stajanje i zahteva prilagodljivost različitim radnim sredinama (zatvoreni, otvoreni prostor, visina).

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika