Krovopokrivač – Opis smera

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Zanimanje – Krovopokrivač

Bavi se prekrivanjem krovne građe pomoću raznih materijala. Na početku se izrađuje krovna konstrukcija, što podrazumeva spajanje sloja dasaka i krovnih greda zakucavanjem i postavlja se izolacija kako bi krov postao vodootporan. Nakon toga učvršćuju se letve, čije postavljanje zavisi od građe od koje se sačinjava krov. Na kraju se stavlja finalna naslaga krova i pričvršćuje uz pomoć klinova, bitumena, žice ili maltera. Završni sloj krova može činiti crep, tegola, lim, drvene ploče ili specijalno obrađeni kamen.

Srednje škole sa smerom krovopokrivač

Ove školske godine ni jedna škola ne upisuje učenike na ovaj smer.

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika