Mehaničar grejne i rashladne tehnike – Opis smera

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Zanimanje – Mehaničar grejne i rashladne tehnike

Bavi se instaliranjem, servisiranjem, popravljanjem i testiranjem tehnike koja služi za raslađivanje odnosno grejanje oderenog prostora. Prilikom instaliranja tehnike za grejanje nacrti se uzimaju u obzir kao pomoćno sredstvo spram kojih se vrši ugradnja radijatora i raznih vrsta cevi…

Prilikom ugradnje sistema za rashlađivanje mehaničar se konsultuje sa datim uputstvima proizvoda radi sigurnijeg priključivanja na izvor električne energije. Po završetku rada mehaničar je dužan da poveri radno stanje celokupnog sistema. Takođe, izvršava redovnu kontrolu rashladnih i grejnih sistema, a u slučaju kvara sposoban je da zameni deo i ukloni kvar. Radno mesto nije određeno prostorom, a rad se uglavnom obavlja u nezgodnom položaju na visini.

Srednje škole sa smerom mehaničar grejne i rashladne tehnike

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika