Monter suve gradnje – Opis smera

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Zanimanje – Monter suve gradnje

Ovaj način gradnje je standard za razvijenije zemlje sveta dok je na našim prostorima još uvek novina. Ima primenu na unutrašnjim radovima novosagrađenog objekta ili kod adaptacije postojećih građevina. Radnik se koristi gipsanim pločama kojima pokriva plafone i zidove i ugrađuje montažne pregrade koje se sastoje od metalne substrukture i ploče.

Bavi se i prekrivanjem zidova drvenom konstrukcijom i adaptira nepravilne i zasvođene zidove i plafone. Obavlja poslove vezane za izolaciju, pokriva šuplje podove i montira zidove sanitarnih objekata sa krovnom konstrukcijom od metala i predviđenim utičnicama za sanitarnu aparaturu. Takođe se bavi i dekorativnim delom gipsanih ploča i estetikom zidova enterijera. Rad nije previše zahtevan i relativno je lak ali, iziskuje pravilnu motoriku tela i preciznost.

Srednje škole sa smerom monter suve gradnje

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika