Muzička škola “Vatroslav Lisinski” – Beograd (Čukarica)

skolebezslikaAdresa: Straška Pindžura 1/2, Beograd (Čukarica)
Telefon: 011/3546-831
Website: www.lisinski.edu.rs
Email: direktor.lisinski@gmail.com

Muzička škola “Vatroslav Lisinski” nalazi se u Beogradu a sa radom je počela 1953. godine. Od 2000. godine postala je srednja muzička škola. Škola nosi naziv hrvatskog kompozitora Vatroslava Lisinskog.

Učenici se obučavaju za sviranje na instrumentima: violina, violončelo, viola, klavir, harfa, gitara, harmonika, kontrabas, flauta, horna, oboa, udaraljke, fagot, truba i solo pevanje.

Nastava se izvodi na pet lokacija u opštini Čukarica. Nastavu predaje 104 nastavnika instrumentalne nastave, grupne nastave teoretskih muzičkih predmeta i opšteobrazovne nastave nivoa srednje škole.

SMEROVI - Muzička škola "Vatroslav Lisinski" - Čukarica

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika