Muzička škola “Marko Tajčević” – Lazarevac

marko tajcevicAdresa: Branka Radičevića 27a, Lazarevac
Telefon: 011/8121-249
Website: www.muzickaskolalazarevac.edu.rs
Email: ramla@veze.net

Srednja muzička škola “Marko Tajčević” radi od 2007. godine u mestu Lazarevac, a danas je pohađa oko 300 učenika i o njima brine oko 50 zaposlenih. Nastava je organizovana u dve smene tokom 6 dana u nedelji. Škola obrazuje učenike kroz osnovno i srednje obrazovanje. Prijemni ispit za upis u srednju muzičku školu održava se pre završnog ispita.

U sklopu vannastavnih aktivnosti škola nudi saradnju sa školama iz iste oblasti u zemlji i inostranstvu. Saradnja se pre svega ogleda u organizaciji zajedničkih koncerata, druženja, poseta učenika, razmenu iskustava.

SMEROVI - Muzička škola "Marko Tajčević" - Lazarevac

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika