Muzička škola “Kosta Manojlović” – Zemun

skolebezslikaAdresa: Nemanjina 9, Zemun
Telefon: 011/2615-223
Website: www.kostaman.rs
Email: office@kostaman.rs

Muzička škola “Kosta Manojlović” osnovana je septembra 1939. godine u Zemunu. U početku je radila kao izdvojeno odeljenje muzičke škole “Stanković” iz Beograda.

Nastava se danas organizuje u tri odvojena prostora. Prvi je u matičnoj školi, zatim u odeljenju za slabovidu decu “Veljko Ramadanović” i osnovnoj školi “Lazar Savatić”. Škola ima oko 1000 učenika i 140 članova nastavnog i vannastavnog osoblja. U školi postoji sedam odseka: klavir, gudački instrumenti, duvački instrumenti, solo pevanje, harmonika, gitara i odsek za muzičku produkciju i snimanje zvuka.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola "Kosta Manojlović" - Zemun

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

Pretraga

_Edukacija_300x250px