Muzička škola “Kosta Manojlović” – Zemun

skolebezslikaAdresa: Nemanjina 9, Zemun
Telefon: 011/2615-223
Website: www.kostaman.rs
Email: office@kostaman.rs

Muzička škola “Kosta Manojlović” osnovana je septembra 1939. godine u Zemunu. U početku je radila kao izdvojeno odeljenje muzičke škole “Stanković” iz Beograda.

Nastava se danas organizuje u tri odvojena prostora. Prvi je u matičnoj školi, zatim u odeljenju za slabovidu decu “Veljko Ramadanović” i osnovnoj školi “Lazar Savatić”. Škola ima oko 1000 učenika i 140 članova nastavnog i vannastavnog osoblja. U školi postoji sedam odseka: klavir, gudački instrumenti, duvački instrumenti, solo pevanje, harmonika, gitara i odsek za muzičku produkciju i snimanje zvuka.

SMEROVI - Muzička škola "Kosta Manojlović" - Zemun

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika