Muzička škola – Niš

muznisAdresa: Prvomajska 6, Niš
Telefon: 018/524-464
Website: www.muzickanis.org
Email: muzicka.nis@medianis.net

Iako postoje podaci da je dvadesetih godina prošlog veka postojala Muzička škola u Nišu, za godinu osnivanja današnje škole uzima se 1947. godina.

U školi danas radi preko 100 profesora koji predaju na 5 odseka. Učenici škole postižu zapažene rezultate kako na domaćim tako i na inostranim takmičenjima. Zahvaljujući brojnim priznanjima i velikom angažovanju za više od 60 godina rada, škola se ubraja u vodeće tog tipa u zemlji.

Škola sa ponosom ističe da su brojne poznate ličnosti završile upravo Muzičku školu u Nišu. Danas su to poznati muzičari, pedagozi, pevači, kompozitori.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Muzička škola - Niš

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

9
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

6 Komentara
3 Replika
6 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Marija

Nemam nizu muzicku skolu,i koliko je bodova potrebno za srednju muzicku skolu?

Jovana

Kolko treba za Muzicku skolu bodova

Marija

Koliko bodova je potrebno za Muzicku skolu?Ja nemam nizu muzicku skolu,i da li se rade posebni ispiti za srednju muzicku skolu?

Mihajlo

Koliko boda treba za tu skolu?

Andrija

Kada se konkurise za internat u srednjoj muzickoj skoli

Dada

Ako učenik ima završena tri razreda srednje muzičke škole (opsti smjer), u Bosni i Hercegovini, postoji li mogućnost da u vašoj školi vanredno palaze četvrti razred srednje muzičke škole?

Lp
Dada

Aleksandra

Koji su uslovi za upis u muzicku skolu ako je ucenik zavrsio osnovnu skolu ( ne muzicku)

lazybug

polaze se diferencijalni ispit i nakon polozenog diferencijalnog ispita dobija se pravo za polaganje ispita za srednju muzicku skolu

milena krstic

a kakav je taj diferencijalni ispit

Pretraga

_Edukacija_300x250px