Muzička škola ”Dr Vojislav Vučković” – Čačak

muzicka skola dr vojislav vuckovicAdresa: Cara Dušana 25, Čačak
Telefon: 032/222-282
Website: www.muzickaskolacacak.edu.rs
Email: office@muzickaskolacacak.edu.rs

Muzička škola “Dr Vojislav Vučković” pored glavnog objekta u Čačku u ulici Cara Dušana 25 ima i još 3 izdvojena odeljenja koja se nalaze u Gornjem Milanovcu, Lučanima, i Guči. Škola ima 422 đaka od čega je 296 u Čačku.

U školi se nalaze 22 učionice od čega je 17 za individualnu nastavu, 5 za grupnu i jednu koncertnu salu sa 120 mesta za sedenje. Od opreme i postojećih nastavnih sredstava škola poseduje: 14 klavira (2 polukoncertna i jedan digitalni), 22 harmonike, 9 gitara, 4 flaute, 6 klarineta, violinu, renesansnu harfu i muzički stub.

Sve prostorije koje su u opticaju za nastavu su opremljene odgovarajućim nameštajem i kompletnom opremom što je u skladu sa Pravilnikom o normativu školskog prostora.

SMEROVI - Muzička škola ''Dr Vojislav Vučković'' - Čačak

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika