Muzička škola “Stanislav Binički” – Leskovac

skolebezslikaAdresa: Mlinska 2, Leskovac
Telefon: 016/248-402
Website: www.sbinicki.edu.rs
Email: info@sbinicki.edu.rs

Muzička škola “Stanislav Binički” osnovana je 1978. godine u Leskovcu. U tom periodu u školi su se zaposlili novi, mladi, diplomirani pedagozi koji su dali veliki doprinos u razvoju škole. Školske 1991/92. godine osnovan je teoretski odsek, čime je proširena delatnost škole.

Danas, posle šezdeset godina uspešnog rada Muzička škola “Binički” u Leskovcu nastavlja da obrazuje nove učenike i doprinosi muzičkoj kulturi i obrazovanju.

Škola danas ima oko 800 učenika i 110 zaposlenih profesora i samim tim spada među najveće i najuspešnije škole na ovim prostorima. Svoju delatnost obavlja u objektu u ulici Mlinskoj, u kojoj se danas nalazi oko 20 učionica za kolektivnu i individualnu nastavu, kao i nekoliko prostorija za osoblje i administraciju.

SMEROVI - Muzička škola "Stanislav Binički" - Leskovac

Područje rada: Muzička umetnost

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika