Muzička škola ”Jovan Bandur” – Pančevo

CaptureaaaaaaAdresa: Vojvode Živojina Mišića 3, Pančevo
Telefon: 013/345-976
Website: www.muzickaskolapancevo.edu.rs
Email: jbandur@panet.rs

Muzička škola “Jovan Bandur” iz Pančeva je jedna od najuglednijih muzičkih škola u Vojvodini i Srbiji. Ugodan prostor za rad, stručni pedagozi, bogata tradicija, uspešni učenici – čine školu mestom talentovanih ljudi.

Učenici osnovne i srednje muzičke škole takmiče su se na brojnim festivalima, smotrama i takmičenjima, internacionalnog, republičkog i regionalnog karaktera. Škola poseduje: 20 specijalizovanih učionica za teoretsku i individualnu nastavu, koncertnu salu, kabinete za informatiku i slušanje muzike, biblioteku.

Osim na Republičkom takmičenju, učenici Muzičke škole “Jovan Bandur” takmičili su se na još 33 manifestacije. Od ukupnog plasmana, prema kvalitetu i broju osvojenih nagrada “Jovan Bandur” zauzela je 11 mesto među 30 srednjih muzičkih škola širom Srbije.

SMEROVI - Muzička škola ''Jovan Bandur'' - Pančevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Učenici koji žele da se upišu u muzičku školu rangiraju se na osnovu:

  • Uspeha na prijemnom ispitu
  • Uspeha u prethodnom školovanju (opšti uspeh u osnovnoj muzičkoj školi i opšti uspeh iz tri poslednja završena razreda osnovne škole)

Učenici koji nemaju završenu muzičku školu rangiraju se na osnovu istih kriterijuma, osim što umesto bodova osvojenih na osnovu opšteg uspeha u muzičkoj školi, polažu ispit za nivo osnovne muzičke škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

_Edukacija_300x250px
arh
_Edukacija_300x250px

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner 2 ok matematika