Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Radivoj Popović” – Sremska Mitrovica

skolebezslikaAdresa: Fruškogorska 73, Sremska Mitrovica
Telefon: 022/639-185
Website: www.srp.edu.rs
Email: skolarp@open.telekom.rs

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Radivoj Popović” iz Sremske Mitrovice je ustanova koja ostvaruje zavidne rezultate na polju edukacije i rehabilitacije dece i omladine sa smetnjama u razvoju. U novi milenijum ustanova je ušla sa ogromnim ambicijama i velikim entuzijazmom.

Škola “Radivoj Popović” u Sremskoj Mitrovici poseduje salu za fizičko, kuhinju, senzornu sobu, radionicu, staklenik za voće i povrće, grafičku radionicu i frizerski salon. U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovan je rad sekcija: modelarstvo, likovna, muzička, saobraćajna, informatička i folklorna sekcija.

Osnovna delanost škole je obrazovanje i vaspitanje učenika, kroz jednogodišnje, dvogodišnje  i trogodišnje školovanje i obrazovanje lica sa višestrukom ometenošću, takođe i obrazovanje lica na kućnom i bolničkom lečenju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Radivoj Popović" - Sremska Mitrovica

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovezačke dorade (2 godine) – 6 mesta
  • Pomoćnik knjigovesca (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Geodezija i građevinarstvo

  • Moler (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

Područje rada: Ostala elatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

2
Komentar(a)

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najstariji najviše glasova
Katarina

Sledeći put kada šaljete po gradovima ljude koji prodaju čestitke za pomoć vašoj školi, nađite makar neke koji nisu prevaranti. Em dolaze na vrata u 15h, onda mi prodaje priču kako su po tri čestitke u kompletu za 300 din.a ne može da se kupi jedna. Uzela sam sve tri ISTE čak mi ni različite nije dao na kojima na poleđini jasno piše da su po 100 din. Nije mi do 300 din. nego ako se već bavite humanitarnim radom i ljudi daju za vašu školu onda sledeći put ne šaljite LOPOVE I LAŽOVE (jer to je ipak i lopovluk… Učitaj još »

Zoran

Samo da kazem da skola nikada nije imala akciju prodaje cestitki! Zao mi je sto ste bili zrtva prevare, skola nije imala nista sa tim

Pretraga

_Edukacija_300x250px