Back to homepage

Dokvalifikacija – Srednje škole, smerovi, upis

Dokvalifikacija u srednjim školama u Srbiji

Završili ste trogodišnji smer i sada želite da se doškolujete za četvrti stepen obrazovanja? Potrebna vam je dokvalifikacija radi napredovanja u kompaniji ili dobijanja boljeg radnog mesta? Popunite upitnik na dnu stranice, sa naznakom završenog smera i smera za koji bi želeli da se dokvalifikujete i u najkraćem roku dobićete sve potrebne informacije o doškolavanju (dokvalifikaciji): uslovi upisa, potrebna dokumenta, vrsta diplome i sl. Naš info tim kontaktiraće vas putem telefona ili email-a u najkraćem roku.

Ko može da se dokvalifikuje?

Dokvalifikaciju upisuju kandidati koji žele da se obrazuju za neki drugi obrazovni profil u dužem trajanju, bez obzira na područje rada. Najčešće su to kandidati koji su završili srednju školu na zanimanjima u trajanju od tri godine i žele da završe četvrtu godinu, dodatno.

 • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
 • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

Popunite upitnik

  Unesite podatke
  1. Hitno

  U poruci obavezno navedite smer koji ste završili i smer za koji želite da se dokvalifikujete. U najkraćem roku ćemo vam se javiti sa informacijama o školama koje nude dokvalifikaciju za željeni smer.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj ustanovi za smer koji vas interesuje.

  Pogledajte još

  Pretraga