Back to homepage

Prekvalifikacija – Srednje škole, smerovi, upis

Prekvalifikacija u srednjim školama u Srbiji

Niste zadovoljni sa svojim zanimanjem? Potrebna vam je prekvalifikacija radi lakšeg pronalaženja posla? Na pravom ste mestu. Popunjavanjem upitnika na kraju stranice dobićete sve informacije o mogućim prekvalifikacijama u svim srednjim školama u Srbiji. Naš info tim, odmah nakon prijema vašeg zahteva kontaktiraće vas putem email-a ili telefona i pružiti sve potrebne informacije: dokumenta za upis, uslovi za prekvalifikaciju, mogućnost izbora smera i sl.

Uslovi za prekvalifikaciju

Prekvalifikaciju za srednju školu upisuju kandidati koji žele da se obrazuju za neki drugi obrazovni profil u odnosu na onaj koji su završili. Jedini uslov koji mora biti ispunjen jeste da jedno i drugo zanimanje treba da budu istog stepena. Dakle, ukoliko ste završili trogodišnji smer, smer na koji želite da se prekvalifikujete takođe mora biti trogodišnji. Isto je i u slučaju četvorogodišnjih zanimanja.

Popunite upitnik

  Unesite podatke
  1. Hitno

  U poruci obavezno navedite smer koji ste završili i smer za koji želite da se prekvalifikujete. U najkraćem roku ćemo vam se javiti sa informacijama o školama koje nude prekvalifikaciju za željeni smer.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj ustanovi za smer koji vas interesuje.

  Pogledajte još

  Pretraga