Back to homepage

Državne srednje škole

Pogledajte spisak srednjih škola u Srbiji po gradovima. Svi gradovi poređani su po abecednom redu, klikom na link, otvariće vam se stranica na kojoj će biti izlistane sve srednje škole u tom gradu. Pogledajte osnovne informacije o školi, smerove, broj bodova za upis, broj slobodnih mesta po smerovima, bodove za upis iz prethodnih godina i druge korisne informacije.

Srednje škole u Srbiji

A

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

B

C

Č

Ć

D

G

I

J

 

 

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

 

V

Z

Ž

Pogledajte još

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga