Back to homepage

Privatne srednje škole u Novom Sadu

Na ovoj stranici možete pogledati informacije o svim privatnim srednjim školama na teritoriji Novog Sada. Pogledajte najbitnije informacije, informišite se o smerovima i upisu u privatne srednje škole u Novom Sadu.

U Novom Sadu postoji 10 privatnih srednjih škola, odnosno škola čiji je osnivač neko drugo pravno ili fizičko lice. Na spisku se nalaze samo škole koje su verifikovane od strane nadležnog ministarstva za poslove obrazovanja. Trudimo se da pružimo što više informacija o državnim i privatnim srednjim školama u Srbiji, kako bi lakše doneli odluku o izboru škole u kojoj želite da nastavite obrazovanje. Informišite se na pravom mestu, napravite pravi izbor!

ISTAKNUTE PRIVATNE SREDNJE ŠKOLE

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

  • Prva privatna optičarska škola “Pašćan”
  • Prva privatna srednja medicinska škola “Hipokrat”
  • Računarska gimnazija ”Smart”
  • Srednja škola “Dositej Obradović”
  • Srednja škola “Sveti Nikola”
  • Srednja stručna škola “Krug”

Prekvalifikacija, dokvalifikacija, vanredno školovanje

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJE

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJE

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pretraga

_Edukacija_300x250px

arh