Back to homepage

Test profesionalne orijentacije – Upis u srednju školu

Koju srednju školu upisati?

Završena je mala matura i sada se suočavate sa prvim velikim izborom u životu. Koju srednju školu upisati i koja je srednja škola najbolja za vas? Prilikom izbora srednje škole veoma je važno da se poklope vaše ambicije i lične sklonosti. Ukoliko se dvoumite i niste sigurni koja škola je najbolja za vas, predlažemo vam test profesionalne orijentacije za upis u srednju školu, kako bi rešili sve nedoumice oko izbora.

Profesionalna orijentacija

Nudimo vam da pod nadzorom našeg stručnog tima i u prisustvu roditelja, putem testa profesionalne orijentacije napravite najbolji mogući izbor i da se nakon školovanja bavite poslom koji stvarno volite.

Kontaktirajte nas putem telefona (u toku radnog vremena) ili popunite upitnik. Nakon popunjavanja upitnika javićemo vam se u najkraćem roku i predočiti mogućnosti i uslove za dalju saradnju.

 • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
 • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

Test profesionalne orijentacije – Paketi i cene

Akcijske cene traju do 31. januara! Prijavite se na vreme!

BASIC paket
1500 DIN

Osnovni paket podrazumeva kupovinu testa, koji radite samostalno i dobijate rezultate urađenog. Nakon uplate, u najkraćem roku na email vam stiže link ka testu, koji radite online putem.

Komplet pitanja obuhvata u proseku, tri testa – test ličnosti, interesovanja i veština. Nakon što odgovorite na sva pitanja, dobijate rezultate, odnosno predloge zanimanja koji su vam preporučeni na osnovu želja, osobina i veština iskazanih u odgovorima.

ADVANCED paket
3000 DIN

BASIC paket + telefonski razgovor sa našim pedagogom. Nakon zavšenog testa, zakazujete razgovor sa našim stručnim pedagogom kako bi vam pomogao u analizi rezultata i izbora škole ili fakulteta.

Tokom razgovora, skrenuće vam se pažnja na rezultate testa, protumačiti svako zanimanje pojedinačno i dati saveti koje bi trebalo da uzmete u obzir prilikom upisa. U sklopu paketa uračunat je jedan telefonski razgovor.

PREMIUM paket
4500 DIN

Paket koji podrazumeva online test, analizu rezultata u našim prostorijama, uz mogućnost prisustva roditelja i radionicu karijernog savetovanja. Uz asistenciju pedagoga analiziraju se rezultati testa i otklanjaju i najmanje nejasnoće.

Nakon razgovora, kandidat učestvuje u radionici karijernog savetovanja u trajanju od 90 minuta. Radionica obuhvata razne vežbe koje za cilj imaju da testiraju interesovanja i veštine kandidata, kako bi se što preciznije odredio predlog za buduće zanimanje.

KONTAKT FORMA

  Unesite podatke

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj obrazovnoj ustanovi.

  Pogledajte još

  Pretraga