Back to homepage

Test profesionalne orijentacije – Upis u srednju školu

Koju srednju školu upisati?

Završena je mala matura i sada se suočavate sa prvim velikim izborom u životu. Koju srednju školu upisati i koja je srednja škola najbolja za vas? Prilikom izbora srednje škole veoma je važno da se poklope vaše ambicije i lične sklonosti. Ukoliko se dvoumite i niste sigurni koja škola je najbolja za vas, predlažemo vam test profesionalne orijentacije za upis u srednju školu, kako bi rešili sve nedoumice oko izbora.

Profesionalna orijentacija

Nudimo vam da pod nadzorom našeg stručnog tima i u prisustvu roditelja, putem testa profesionalne orijentacije napravite najbolji mogući izbor i da se nakon školovanja bavite poslom koji stvarno volite.

Kontaktirajte nas putem telefona (u toku radnog vremena) ili popunite upitnik. Nakon popunjavanja upitnika javićemo vam se u najkraćem roku i predočiti mogućnosti i uslove za dalju saradnju.

  • Dodatne informacije možete dobiti i na telefon: 011/401-12-27.
  • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

Test profesionalne orijentacije – Paketi i cene

Akcijske cene traju do 31. januara! Prijavite se na vreme!Accounts

Projects

Projects

SSL

Storage

BASIC paket

1500 DIN
3000 din

Test profesionalne orijentacije

Online test

Rezultati testa

......

......

ADVANCED paket

3000 DIN

4500 DIN

Test + razgovor

Online test

Rezultati testa

Razgovor sa pedagogom

......

PREMIUM paket

4500 DIN

6000 DIN

Test + nadzor stručnih lica

Online test

Rezultati testa

Sastanak sa pedagogom

Radionica karijernog savetovanja

BASIC paket

Osnovni paket podrazumeva kupovinu testa, koji radite samostalno i dobijate rezultate urađenog. Nakon uplate, u najkraćem roku na email vam stiže link ka testu, koji radite online putem.

Komplet pitanja obuhvata u proseku, tri testa – test ličnosti, interesovanja i veština. Nakon što odgovorite na sva pitanja, dobijate rezultate, odnosno predloge zanimanja koji su vam preporučeni na osnovu želja, osobina i veština iskazanih u odgovorima.

ADVANCED paket

BASIC paket + telefonski razgovor sa našim pedagogom. Nakon zavšenog testa, zakazujete razgovor sa našim stručnim pedagogom kako bi vam pomogao u analizi rezultata i izbora škole ili fakulteta.

Tokom razgovora, skrenuće vam se pažnja na rezultate testa, protumačiti svako zanimanje pojedinačno i dati saveti koje bi trebalo da uzmete u obzir prilikom upisa. U sklopu paketa uračunat je jedan telefonski razgovor.

PREMIUM paket

Paket koji podrazumeva online test, analizu rezultata u našim prostorijama, uz mogućnost prisustva roditelja i radionicu karijernog savetovanja. Uz asistenciju pedagoga analiziraju se rezultati testa i otklanjaju i najmanje nejasnoće.

Nakon razgovora, kandidat učestvuje u radionici karijernog savetovanja u trajanju od 90 minuta. Radionica obuhvata razne vežbe koje za cilj imaju da testiraju interesovanja i veštine kandidata, kako bi se što preciznije odredio predlog za buduće zanimanje.

KONTAKT FORMA

Unesite podatke

* Polja označena zvezdicom su obavezna

* Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj obrazovnoj ustanovi.

Pogledajte još

Pretraga

_Edukacija_300x250px