Back to homepage

Vanredno školovanje – Srednje škole, smerovi, upis

Vanredno obrazovanje u srednjim školama u Srbiji

Zanima vas vanredno školovanje u srednjim školama, ali niste sigurni koja srednja škola je najbolja za vas? Popunite upitnik na kraju stranice i u najkraćem roku prosledićemo vam spisak srednjih škola u kojima postoji mogućnost vanrednog obrazovanja za smer koji navedete u upitniku. Naš info tim kontaktiraće vas putem email-a ili telefona i pružiti sve potrebne informacije: dokumenta potrebna za upis, kako nastaviti prekinuto školovanje, uslovi upisa i sl.

Vanredni učenici, završetkom školovanja stiču diplomu ravnopravnu redovnim učenicima i mogućnost upisa na sve fakultete u Srbiji, ukoliko se radi o četvorogodišnjem školovanju. Upis na vanredno školovanje moguć je za sve učenike bez obzira na godine. Za obrazovanje nikada nije kasno!

Popunite upitnik

  Unesite podatke
  1. Hitno

  U poruci obavezno navedite željeni smer. U najkraćem roku ćemo vam se javiti sa informacijama o školama koje nude vanredno školovanje za željeni smer.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj ustanovi za smer koji vas interesuje.

  Pogledajte još

  Pretraga