Back to homepage

Oglašavanje na portalu Srednjeskole.edukacija.rs

Predstavite vašu ustanovu, agenciju ili kompaniju na jednom od naših portala!

  • Želite da predstavite srednju školu, visoku školu, fakultet?
  • Bavite se programima razmene učenika?
  • Organizujete ekskurzije za učenike i studente?

Edukacija.rs je pravo mesto za vas! 

Portal je nastao sredinom 2014. godine sa ciljem da pruži sve potrebne informacije o svim tipovima obrazovanja u Srbiji. Za vrlo kratko vreme postali smo vodeći obrazovni portal u Srbiji sa preko 500.000 unikatnih poseta mesečno! Kako je odmicalo vreme naš portal se razvijao, tako da danas imamo 4 poddomena u okviru matičnog, koji se usko bave određenim tipom obrazovanja:

Predstavite fakultet ili visoku školu – Tamo gde vredi biti viđen!

edukacija-logo-srednje-skolePortal srednješkole.edukacija.rs namenjen je srednjoškolskom obrazovanju i vrlo brzo je postao jedan od vodećih u zemlji pružajući informacije o privatnim i državnim srednjim školama. Pored toga pratimo sve aktuelnosti vezane za srednjoškolce, upis u srednju školu, rezultate male mature, informacije o učeničkim stipendijama i mnoge druge, što je izazvalo veliku zainteresovanost kod maturanata osnovnih i učenika srednjih škola i rezultiralo velikom posetom koja raste iz dana u dan.

Ciljna grupa portala srednjeskole.edukacija.rs su prevashodno maturanti osnovnih škola koji razmišljaju o nastavku obrazovanja na nekoj od srednjih škola, kao i učenici srednjih škola. Na jednom mestu objedinjujemo sve informacije o obrazovnim institucijama i povezujemo ih sa njihovim potencijalnim polaznicima. Rangiramo se na prvom mestu za više od 500 ključnih reči. Izabrani smo za jedan od najboljih sajtova u Srbiji za 2014. godinu, po izboru PC Press-a, osvojivši drugo mesta u kategoriji baza znanja.

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, kontaktirajte nas putem mail-a.

Pretraga

_Edukacija_300x250px