Back to homepage

Škola za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović” – Zemun

veljko ramadanovicAdresa: Cara Dušana 143, Zemun
Telefon: 011/2195-263
Website: www.skolaveljkoramadanovic.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana decembra 1917. godine u Bizerti. Prvi učenici škole su bili srpski vojnici koji su izgubili vid i sluh u I svetskom ratu koji je u tom periodu još uvek bio u toku. Nakon završetka rata škola se preselila u Zemun.

Škola za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović” u Zemunu je renovirana nakon 2000. godine. Otvoreni su novi obrazovni profili za srednjoškolsko obrazovanje, a 2008. godine otvoren je “Resurs centar” za izradu savremenih nastavnih sredstava, kao i tonski studio za snimanje knjiga u zvučnoj tehnici.

Škola danas ima oko 150 učenika. U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovan je rad sekcija: engleskog jezika, književno-publistička sekcija, esperanto, istorijska, šahovska, sportska, tehnička, biološka, likovna sekcija, hor, sekcija “kućna radinost” i sekcija “stimulacija zvukom”.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović" - Zemun

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

  • Paker (2 godine) – 12 mesta

Područje rada: Saobraćaj

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
3 godine ranije

Divni nastavnici, prijatno I potsticajno okruzenje, licno poznajem dve devojcice koje idu u ovu skolu, pohadjaju smer paker I kazu da imaju puno prakse, vode ih svuda po gradu.

Pretraga