Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ”Carica Jelena” – Niš

14oktobarAdresa: Goce Delčeva 22, Niš
Telefon: 018/560-848
Website: www.caricajelena.edu.rs
Email: [email protected]

U OŠ “Vožd Karađorđe” formirano je odeljenje za decu sa posebnim potrebama 1937. godine i to je bilo prvo takvo odeljenje u Nišu. Od 1952. godine nastava se obavljala u današnjoj školi “Radoje Domanović”. Današnju zgradu škola je dobila na korišćenje 1972. godine.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Carica Jelena” u Nišu raspolaže sa 9 učionica, frizerskim salonom, četiri radionice, dva kabineta, fiskulturnom salom, trpezarijom. Školu danas pohađa 96 đaka raspoređenih u 12 odeljenja.

U okviru škole, nalazi se i dnevni boravak za učenike. U boravku rade tri defektologa. Dnevni boravak učenici koriste za odmor, izradu domaćih zadataka, vežbe i druge aktivnosti.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Carica Jelena'' - Niš

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga