Back to homepage

Gimnazija “Laza Kostić” – Novi Sad

skolebezslikaAdresa: Laze Lazarevića 1
Telefon: 021/6466-766
Website: www.gimnazijalazakostic.edu.rs
Email: [email protected]

Gimnazija ”Laza Kostić” iz Novog Sada je najmlađa škola ovakvog tipa u Srbiji. Škola se nalazi u mirnoj gradskoj zoni, što omogućava neometano izvođenje nastave, izolovano od gradske buke.

Nastavni kadar teži kontinuiranom stručnom usavršavanju kroz seminare i edukacije za zaposlene. Cilj predavača je da učenike što bolje pripreme za dalje školovanje. Kroz razvijanje drugarskog odnosa, škola obrazovno deluje na učenike, formirajući svestrane ličnosti. Nastavne aktivnosti posebno se prilagođavaju učenicima koji se aktivno bave sportom.

Školsku zgradu sačinjava 3 objekta: stara zgrada, nova zgrada 1 i nova zgrada 2. U tri objekta smešteno je 14 učionica opšte namene, 6 kabineta od kojih su 2 informatička, 4 specijalizovane učionice, a tu je još i biblioteka, radionica, svečana sala i pomoćne prostorije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

BODOVI ZA UPIS 2020/2021 - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  
 Učenici sa posebnim sposobnostima za scensku i audio-vizuelnu umetnost  20  

KONKURSI OD PRETHODNIH GODINA - Gimnazija "Laza Kostić" - Novi Sad

Bodovi za upis - Konkurs 2019/2020

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  83.85

Bodovi za upis - Konkurs 2018/2019

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  84.98

Bodovi za upis - Konkurs 2017/2018

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  87.25

Bodovi za upis - Konkurs 2016/2017

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  83.63

Bodovi za upis - Konkurs 2015/2016

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  85.24

Bodovi za upis - Konkurs 2014/2015

Profil Broj mesta Minimalan broj bodova
 Opšti tip  180  77.80

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

18 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
osoba
9 meseci ranije

ko je upisao? ostavite ig

Andjela
1 godina ranije

Da li neko upisuje smer za scensku i audio-vizuelnu unetnost?

Filip
1 godina ranije

Ko je upisao ovo?

teodoraaaa
1 godina ranije

jel mogu ja da upisem lazinu gimn sa oko 80?

Picka
1 godina ranije
Reply to  teodoraaaa

Moze ako je generacije loše uradila.

Nije bitno
2 godine ranije

Da li se u ovoj skoli ide na smene I ako neko moze da mi kaze u kojim se sve skolama ide na smene.

Milorad
1 godina ranije
Reply to  Nije bitno

u lazinoj se ide samo prva smena a sto se gimnazija ostalih tice ide se na smene (jovina, isidorina, svetina, karlovacka)

Nina
2 godine ranije

Zanima me ,da li je opsti tip ove gimnazije tezak?I kada se zavrsi gimnazija moze da se bira bilo koji fakultet ,ili to opet sve zavisi od ocena..<proseka ucenika?Ako neko moze jos malo opsirnije da kaze nesto o ovoj skoli/gimnaziji,(O casovima/nastavnicima/mislim da li je strog kriterijum ili ne?….)*-Hvala unapred.

Milorad
1 godina ranije
Reply to  Nina

Pa u sustini ti je ovo nastavak na osnovnu sa balansom donekle u smislu da je do druge godine opsta a da se posle druge godine odredjeni drustveni predmeti ukidaju i da se malo vise tezi ka prirodnim naukama (ovo je konkretno za lazinu)

unschool
3 godine ranije

Karlovačka gimnazija je bila najbolja kada je osamdesetih bila stručna škola za prevodilački kadar. Tada su izlazili ljudi koji su zaista imali zavidnu lingvističku naobrazbu. Veoma mi je žao što su jednu takvu školu koja je imala fenomenalan princip vratili u okvire klasičnih gimnazija koje su samo gubljenje dragocenog vremena dece..Samo bodovi i učenje bez konkretnog znanja za život.

Ime nije bitno
4 godine ranije

Ko je upao?

Ime nije bitno
4 godine ranije

Da li je neko upao?

Jovan Kokotovic
6 godine ranije

Kakve su preporuke za skolu?

Sneža
4 godine ranije

Sve preporuke za ovu školu! To tvrdim kao roditelj. Ovde se traži znanje, red, rad i disciplina. Ono što je takođe bitno cene vas i poštuju kao učenika. Ekskurzije su im takodje najbolje za razliku od drugih skola. Garantovano je ovo najbolja Gimnazija!

Anja
4 godine ranije
Reply to  Sneža

Karlovacka je najbolja.

pecenkesten
2 godine ranije

Najlakse se upise ali je pomalo stroza od ostalih gimnazija te je teze zavrsiti. Ako zelite dobro svom detetu necete ga upisati u ovu skolu. Profesori ti svakodnevno ubijaju volju za zivotom i prave od tebe kretena.Jedino sto mi je ostalo lepog secanja na nju je drustvo. Sad sam u srednjim godinama zivota i od skole mi je ostala diploma i tezi oblik politoksikomanije…

Jovana
6 godine ranije

Je li ”77.80” bodovnik i za 2015-2016 godinu?

admin
6 godine ranije
Reply to  Jovana

Niko ne može da zna koliko je bodova potrebno za upis u ovoj školskoj godini sve dok se proces upisa ne završi. Ovo je broj bodova od prošle godine koji predstavlja određen orijentir koliko bi bodova trebal za upis, ali to ne znači da će kandidat koji ima, konkretno u ovom slučaju, više od 77.80 bodova i upisati taj smer. Isto tako ne mora da znači i da kandidat sa nešto manje bodova od 77.80 sigurno neće upisati smer.

Detaljnije o bodovima za upis pogledaj ovde: https://srednjeskole.edukacija.rs/bodovi-za-upis-u-srednje-skole-2015-2016

Pretraga