Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ”Kosovski božur” – Kosovska Mitrovica

skolebezslikaAdresa: Kosovska Mitrovica
Telefon: 028/425-371
Website:
Email: [email protected]

Prva odeljenja su osnovana 1974. godine i nalazila su se na južnoj strani grada. Nakon rata izgradjena je nova škola u severnom delu grada i jedina je škola ovog tipa na Kosovu koja se bavi obrazovno-vaspitnim radom dece i omladine sa posebnim potrebama.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Kosovski božur” iz Kosovske Mitrovice je škola koja nudi osnovno i srednje obrazovanje i koja se bavi obrazovno-vaspitnim radom dece i omladine sa posebnim potrebama. Zastupljena su dva obrazovna profila: pomoćnik knjigovesca i frizer. U školi rade defektolozi i lica obučena za rad sa ovom populacijom dece.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Kosovski božur"

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovesca (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

  • Frizer (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga