Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ”Ivo Lola Ribar” – Kraljevo

skolebezslikaAdresa: Dositejeva 5/4, Kraljevo
Telefon: 036/315-242
Website: ivololaribar.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Ivo Lola Ribar” u Kraljevu školuje ukupno 87 učenika. Učenici se školuju u područjima rada mašinstva i obrade metala, kao i tekstilstva i kožarstva.

Od ukupnog broja đaka, 12 pohađa prvi razred – 6 na trogodišnjem smeru bravar i 6 na trogodišnjem smeru konfeksijski šivač.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Ivo Lola Ribar'' - Kraljevo

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga