Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “11. oktobar” – Leskovac

skolebezslikaAdresa: Kajmakčalanska 24, Leskovac
Telefon: 016/242-175
Website:
Email: [email protected]

Srednja škola “11. oktobar” je osnovana 1992. godine u Leskovcu. Delatnost škole je obrazovanje i vaspitanje dece sa posebnim potrebama koja su lako mentalno ometena u razvoju.

U ovoj ustanovi se danas obrazuje 220 đaka, kako u Leskovcu tako i u isturenim odeljenjima koja ova škola ima u Vlasotincu, Medveđi i Lebanu. Obrazovanje se sprovodi u područjima rada mašinstvo i obrada metala, hemija, nemetali i grafičarstvo i tekstilstvo i kožarstvo.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “11. oktobar” opremljena je specijalnim kabinetima za reedukaciju i korektivnu gimnastiku učenika. U školi su zaposleni i psiholog, logoped i sociolog. Učenici se obrazuju za rad u sektoru za profesionalno osposobljavanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "11. oktobar" - Leskovac

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Hemija, enemtali i grafičarstvo

  • Pomoćnik knjigovesca (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga