Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” – Pirot

skolebezslikaAdresa: Koste Abraševića 38, Pirot
Telefon: 010/312-622
Website: www.skolamladostpirot.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za decu ometenu u razvoju “Mladost” je osnovana 1971. godine u Pirotu, a sa radom je počela januara naredne godine pod nazivom “Specijalna škola”. Školska zgrada je izgrađena 1988. godine.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” iz Pirota poseduje: 9 klasičnih učionica, 2 radionice, prostor za fizičko vaspitanje, biblioteku, digitalni kabinet, kabinet za logopeda, psihologa, somatopeda, a od septembra 2006. i radnu prostoriju za predškolsku grupu.

Obrazovanje se ostvaruje pomoću posebnih planova i vaspitno-obrazovnih programa za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje dece i omladine ometene u razvoju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Mladost" - Pirot

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 12 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga