Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Anton Skala” – Stara Pazova

skolebezslikaAdresa: Karađorđeva 12, Stara Pazova
Telefon: 022/310-026
Website: sosoantonskala.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Anton Skala” iz Stare Pazove je osnovana 1972. godine, a srednja škola je počela sa radom 1994. godine. Rad u ovoj ustanovi podrazumeva kontinuiranu edukaciju i rehabilitaciju dece sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom. Nastava se odvija na srpskom jeziku, uz negovanje slovačkog.

Škola “Anton Skala” u Staroj Pazovi vrši upis učenika za programe dvogodišnjeg i trogodišnjeg obrazovanja iz 2 područja rada: mašinstvo i obrada metala i tekstilstvo i kožarstvo. U okviru škole, za potrebe rada sa učenicima, angažuju se defektolozi, logopedi, psiholozi, somatopedi, oligofrenolozi, nastavnik fizičkog, inžinjeri tehnologije i drugi potrebni stručni kadrovi.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Anton Skala" - Stara Pazova

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

  • Ručni tkač (3 godine) – 6 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga