Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vule Antić” – Vranje

Adresa: Radnih brigada 2, Vranje
Telefon: 017/423-621
Website: www.sosovuleantic.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vule Antić” u Vranju, već više od 47 godina bavi se obrazovanjem i vaspitanjem učenika sa smetnjama u razvoju. Škola vrši upis učenika sa smetnjama u razvoju sa teritorija opština: Preševa, Bujanovca, Trgovišta, Vranja, Vranjske Banje, Vladičinog Hana, Surdulice i Bosilegrada jer jedina može da im pruži adekvatnu stručnu podršku i pomoć u razvoju.

Učenicima je obezbeđen autobuski prevoz od kuće do škole i od škole do kuće. Kako mnogi učenici dolaze u pratnji roditelja i personalnih asistenata, škola je obezbedila prostor za njihov boravak.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vule Antić” obrazuje učenike u dva područja rada: mašinstvo i obrada metala i tekstilstvo i kožarstvo. Škola obrazuje učenike sa smetnjama u razvoju i kroz program jednogodišnjeg osposobljavanja za rad.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Vule Antić" - Vranje

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

  • Bravar (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga