Back to homepage

British International School – Britanska internacionalna škola Beograd

Adresa: Smetanina 12, Beogradbritanska internacionalna skola
Telefon: 011/306-60-96
Website: www.british-int-school.org.uk
Email: [email protected]

Britanska internacionalna škola osnovana je 1997. godine u Beograd. Osnovni cilj u početku je bio obrazovanje dece diplomata i stranog biznisa kao i za domaće porodice koje žele da obrazuju decu na engleskom jeziku.

Škola je registrovana u britanskom Ministarstvu prosvete (DfE) i od strane Univerziteta u Kembridžu. Kao redovna članica, pripada Evropskom savetu internacionalnih škola (ECIS).

Okruženje u kojem se učenici nalaze ispunjeni su sigurnošću, srećom i brigom zaposlenih. Koncept je napravljen tako da se svaki učenik oseća podjednako važnim, motivisan da ostvari najviše rezultate. Lični i društveni razvoj učenika je osnova svih aktivnosti u Britanskoj internacionalnoj školi.

Britanska internacionalna škola - Beogard

Britanska internacionalna škola – Beogard

Srednja škola

  • Nastavni kadar je visokokvalifikovan. Nastavnici potiču sa engleskog govornog područja ili engleski govore tečno. Učenici polažu Kembridž IGSCE ispit sa 16 godina, a nakon toga nstavalju obrazovanje kroz program A nivoa do svoje 18-te godine.
  • Mnoge generacije učenika Britanske internacionalne škole svoje školovanje su nastavili na nekom od univerziteta širom sveta.

Pretraga

_Edukacija_300x250px