Back to homepage

Chartwell International School Belgrade – Chartwell internacionalna škola Beograd

Adresa: Lackovićeva 6, Beogradchartwell internacionalan skola beograd
Telefon: 011/367-53-40
Website: chartwell.edu.rs
Email: [email protected]

Chartwell internacionalna škola obrazovanje bazira na engleskom nacionalnom programu. Škola je akreditovana kao međunarodna od strane centra u Kembridžu i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Srbiji.

Chartwell je više od same akademske institucije. Obrazovna filozofija obuhvata kompletnu ličnost učenika sa posebnom pažnjom na njegov uravnotežen razvoj. Cilj škole je da stvori okruženje koje će biti prilagođeno ličnim i akademskim potrebama svakog deteta.

Nastava se odvija u manjim odeljenjima što nastavnom kadru daje mogućnost da prilagodi nastavni plan i program potrebama svakog učenika. Sva deca su različita i svima su potrebni drugačiji izazovi kako bi svakim danom sve više napredovali. Ovakva individualna pažnja je suštinski deo celokupnog pristupa u Chartwell internacionalnoj školi.

Proces učenja podrazumeva tematski pristup, kao i rad na projektima koji podrazumeva istraživanje u nekoliko predmeta i postavljanje ciljeva koje treba postići. Učenici kroz projekte postižu konkretne rezultate.

Chartwell internacionalna škola u Beogradu

Chartwell internacionalna škola u Beogradu

Pretraga

_Edukacija_300x250px