Back to homepage

Internacionalna škola – Savremena gimnazija u Beogradu

Adresa: Šumatovačka 45, Beograd (Vračar)580×204
Telefon: 011/7856-120
Website: www.savremena-gimnazija.edu.rs
Email: [email protected]

Zamišljena kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, Savremena gimnazija u Beogradu je inspirativna sredina za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. Upravo zbog toga su u ovoj gimnaziji napravili najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Rad u malim grupama, mentorska i individualna nastava, prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika ponaosob samo su neke od pojedinosti koje Savremenu gimnaziju čine školom sa savremenim pristupom radu sa učenicima. Okupili smo tim vrhunskih predavača i mentora, koji, pored potrebnog iskustva i znanja, poseduju i izuzetnu motivaciju za rad na polju edukacije i vaspitanja. Oni znaju da svaki učenik ima posebne talente, koje bi trebalo otkriti i podržati.

Akreditovana od strane Univerziteta u Kembridžu

Akreditovana od strane Univerziteta u Kembridžu

.

Moderna zgrada u centru Beograda opremljena je najsavremenijim nastavnim pomagalima i interaktivnim tablama. Prostrane učionice, amfiteatar, centar za učenje, biblioteka, školski restoran i sala za rekreaciju pružaju učenicima stimulativnu sredinu za celodnevni boravak. Školovanje u Savremenoj gimnaziji je uzbudljivo putovanje prepuno istraživanja, druženja i zabave. U ovoj školi učenici uče ne zato što moraju, već zato što žele.

Savremena gimnazija je zato pravo mesto za nastavak obrazovanja nakon osnovne škole. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija. Škola koja uči kako se poštuje različitost, da je rad ono što dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost.

Univerzitet u Kembridžu akreditovao je LINK group, kompaniju koja je osnivač Savremene gimnazije, kao Kembridž međunarodnu školu broj EA016. Akreditaciju smo dobili na osnovu strogih kriterijuma za stručnost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnog materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere. Savremene metode u nastavi svrstavaju nas u internacionalne srednje škole, koje pružaju mogućnost studija na prestižnim svetskim i evropskim univerzitetima.

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija

Pretraga