Back to homepage

London school of commerce – Londonska škola trgovine Beograd

Adresa: Španskih boraca 3, Beogradlondonska skola trgovine beograd
Telefon: 011/715-02-58
Webiste: www.lsc.edu.rs
Email: [email protected]

Pregled programa

Program “MBA for Executives” namenjen je za dinamične profesionalce koji imaju globalne odgovornosti – ili su na putu da preuzmu takve odgovornosti – i koji žele da studiraju dok nastavljaju uspešne karijere. Kroz nastavni plan i program, svetski priznate profesore i međunarodnu mrežu školskih drugova i studenata koji su završili studije, LSC studenti u Beogradu imaju pristup najboljim poučnim idejama, odvažnim istraživanjima i inovativnim međunarodnim poslovnim praksama. Internacionalna škola u kojoj se nastava odvija po najmodernijim nastavnim programima u svetu.

Londonska škola trgovine (LSC), povećanje mogućnosti zaposlenja studenata vidi kao jedan od primarnih ciljeva. Naša misija je da učenike snabdemo sa potrebnim komercijalnim znanjem, samouverenošću, sposobnošću i držanjem ne samo da bi održali stalno zaposlenje, nego da prepoznaju sebe kao ozbiljne konkurente u poslovnom sektoru.

Londonska škola trgovine - Kampus

Londonska škola trgovine – Kampus

 .
Međunarodna izmešanost studenata i profesora u Londonskoj školi trgovine u Beogradu je zadivljujuća. Stičete istinski globalnu mrežu koja će omogućiti stvarnu korist u današnjem konkurentnom tržištu. Naš program “MBA for Executives” priključuje te u fenomenalnu mrežu globalnih poslovnih kontakata, proširujući vašu ličnu mrežu, i omogućava da potpuno iskoristite svoju investiciju. Sa pravim vezama možete stvoriti i iskoristiti mogućnosti koje život pruža. Kada u Londonskoj školi trgovine u Beogradu kažemo da smo globalni: mi to i mislimo.

Upisom na program “MBA for Executives” bićete u poziciji da znanje stečeno u učionici primenite na prave probleme koji su u vezi sa poslom. Kroz našu tesnu saradnju sa Cardiff Metropolitan University, moći ćete da poboljšate i obogatite svoje znanje, veštine i razumevanje poslovnog menadžmenta, dok pružate stvarnu tržišnu vrednost vašem poslodavcu.

Upisani studenti će u početku biti upisani na “Postgraduate Diploma Program”. Studenti koji završe program, upisaće se u glavnu fazu projekta sa Cardiff Metropolitan University da bi dobili MBA diplomu. Čitav kurs se može pohađati u Beogradu. Studenti takođe imaju mogućnost za pohađanje završnog semestra na drugim kampusima LSC Grupe u Aziji i Evropi.

Ustanove i lokacija

Kampus London School of Commerce u Beogradu nalazi se u Blue Center Building na Novom Beogradu, okružen brojnim kompanijama u jednom istinskom okruženju poslovnog tipa.

Kampus nudi raznovrsne moderne, dobro opremljene učionice, IT centar, salu za konferencije, biblioteku, i zajedničku prostoriju za studente u kojoj mogu da se opuste i druže sa kolegama i prijateljima. Dostupne su različite administrativne i pomoćne usluge u cilju ispunjenja svih mogućih studentskih potreba.

Moderni objekti kampusa imaju primamljivo i prijateljsku atmosferu koja podržava i podstiče učenje. Lokacija je lako dostupna iz svih delova grada.

Beogradski kampus se nalazi u Španskih boraca 3, u Novom Beogradu, u centru beogradske pristupačne poslovne zone.

Pretraga