Back to homepage

Prekvalifikacija za taksiste – saobraćajna škola

Izmenom zakona predviđeno je da vozači taksija moraju imati minimum završenu srednju školu saobraćajnog usmerenja. Stupanjem na snagu ovog zakona veliki broj vozača ne ispunjava taj uslov, te moraju da pribegnu prekvalifikaciji ili vanrednom obrazovanju kako bi stekli zvanje vozača motornih vozila ili tehničara drumskog saobraćaja.

Prekvalifikacija za vozače taksija

Portal Edukacija pomaže vam da se prekvalifikujete na saobraćajni smer. Ukoliko ste taksista i nemate zvanje potrebno za obavljanje posla, kontaktirajte nas i u najkraćem roku ćemo vam se javiti sa informacijama o prekvalifikaciji za vozače taksija. Prekvalifikacija za smerove saobraćajne škole preko portala Edukacija, predstavlja pojednostavljen proces u smislu papirologija, izbora smera i upisnog procesa. Pružamo vam sve informacije o samom načinu sprovođena prekvalifikacije i olakšavamo vam celokupan proces.

Vanredno obrazovanje za vozače taksija

Ukoliko ste vozač taksija i nemate završenu srednju školu, vanredno obrazovanje je rešenje vašeg problema. Pomažemo vam pri izboru škole i uvodimo vas u cellokupan proces vanrednog školovanja za saobraćajne smerove. Steknite diplomu saobraćajne škole, vanredno, i omogućite sebi potrebno zvanje.

Popunjavanjem upitnika na kraju stranice dobićete sve informacije o mogućim prekvalifikacijama i vanrednom obrazovanju za taksiste u Srbiji. Naš info tim, odmah nakon prijema vašeg zahteva kontaktiraće vas putem email-a ili telefona i pružiti sve potrebne informacije.

 • Dodatne informacije možete dobiti na telefon: 011/401-12-27.
 • Radno vreme info servisa je radnim danom od 09-17h.

  Unesite podatke
  1. Hitno

  U poruci obavezno navedite smer koji ste završili i smer za koji želite da se prekvalifikujete. Ukoliko vam je potrebno vanredno obrazovanje navedite smer koji želite da pohađate. U najkraćem roku ćemo vam se javiti sa informacijama o školama koje nude prekvalifikaciju ili vanredno obrazovanje za željeni smer.

  * Polja označena zvezdicom su obavezna

  * Slanjem poruke sa vašim podacima, slažete se da portal edukacija.rs može da prosledi podatke relevantnoj ustanovi za smer koji vas interesuje.

  Pretraga