Back to homepage

Evropska poslovna škola “Milutin Milanković” – Beograd

milutinmilankovicAdresa: Beograd, Senjak, Suvoborska 21/I
Telefon: 011/2349-556
Website: www.evrops.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2005. godine verifikovanjem od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Osnovni cilj postojanja škole je priprema učenika za evropsko razmišljanje i obrazovanje.

Pored učionica opšte namene nastava se izvodi i u moderno opremljenim kabinetima za: informatiku, računovodstvo, ekonomiju, finansije, strane jezike, informacione sisteme. Školska biblioteka poseduje bogat sadržaj knjiga. Učenici imaju mogućnost da se hrane u školskoj trpezariji. Svakom učeniku obezbeđena je odeća koja se nosi u posebnim prilikama kao što su priredbe, predstave, dan škole i dr. kao i kaseta u koju može da odlaže školski pribor, udžbenike i ostalo.

Deo nastave u završnim razredima izvodi se na engleskom i nemačkom jeziku. Škola je otvorena za buduće učenike koji žele da steknu dovoljno kvalitetnog znanja za direkto uključivanje u procese rada i one koji žele da se što bolje pripreme za dalje školovanje i usavršavanje na nekom od fakulteta ili viših škola.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga