Back to homepage

Gimnazija “Crnjanski” – Beograd

Adresa: Đorđa Ognjanovića 2, Beograd (Čukarica)
Telefon: 011/239-67-43
Website: www.crnjanski.edu.rs
Email: [email protected]

Rešenjem Trgovinskog suda i verifikovanjem od strane Ministarstva, osnovana je Gimnazija “Crnjanski” 2002. godine. Dve godine kasnije, uz dobijenu saglasnost, nastavlja sa radom kao gimnazija opšteg tipa.

Gimnazija je samo jedan deo obrazovnog sistema koji obuhvata i prvi vid obrazovanja kroz predškolske ustanove, pa sve do srednjeg obrazovanja, uključujući i međunarodne programe.

Cilj škole i svih zaposlenih u njoj je da kroz savremene oblike nastave obrazuje humane, mlade ljude i priprema ih za učenje tokom celog života. Kroz obrazovno-vaspitni proces obdarenost i trud svakog učenka dobija smisao. Svaki učenik dobija mogućnost da uz rad sa vrhunskim stručnjacima i pedagozima iskaže sve svoje potencijale.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga