Back to homepage

Srednja škola “Dr Kosta Cukić” – Beograd

drkostacukicAdresa: Jurija Gagarina 81, Novi Beograd
Telefon: 011/228-89-18
Website: www.kostacukic.edu.rs
Email: [email protected]

Ustanova koja se u Srbiji već 10 godina uspešno bavi obrazovno-vaspitnim radom. U motivacionoj atmosferi bez pritiska i stresa učenici razvijaju svoje potencijale i interesovanja. U modernom prostoru nastavni program izvodi se po najsavremenijim metodama.

Škola raspolaže sa 12 učionica, kabinetom za informatiku, više kabineta za prirodne nauke, multimedijalnom učionicom sa savremenom opremom, bibliotekom i medijatekom, trpezarijom. Učenici svoje slobodno vreme mogu da provode u prostoriji za odmor i zabavu.

Pored redovne nastave škola vrši dokvalifikaciju i prekvalifikaciju učenika, a postoje i programi za vanredne učenike. Budući učenici biraju jedan smer iz 3 područja rada: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam i gimnazija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga