Back to homepage

Gimnazija “Kreativno pero” – Beograd

logo_kreativno_peroAdresa: Tolstojeva 58, Beograd (Savski venac)
Telefon: 011/3672-716
Website: www.kreativnopero.com
Email: [email protected]

Gimnazija “Kreativno pero” osnovana je 2007. godine. Svojim učenicima nudi komunikaciju na maternjem i stranom jeziku, sposobnost samostalnog učenja, matematičke, tehnološke i naučne kompetencije, preduzetništvo i inovativnost. Posebna pažnja posvećena je razvoju ličnosti učenika.

Nastava se odvija u malim grupama uz savremene metode i sredstva za rad. Profesori sistemski prate razvoj svakog učenika i pomažu im u odabiru fakulteta u skladu sa njihovim željama i mogućnostima.

Za najuspešnije učenike obezbeđene su stipendije koje se dodeljuju u skladu sa pravilnikom o stipendiranju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

AKREDITACIJE

U januaru 2007. godine Osnovna škola „Kreativno pero” dobija rešenje Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije o ispunjenosti propisanih uslova za obavljanje delatnosti osnovnog obrazovanja i vaspitanja.

Od školske 2009/2010. godine, na osnovu mišljenja Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja, Osnovna škola „Kreativno pero” ima saglasnost ministra prosvete Republike Srbije za realizaciju projekta dvojezične nastave.

Decembra 2007. godine Predškolska ustanova „Kreativno pero” dobija rešenje od Ministarstva prosvete Republike Srbije o ispunjenosti uslova za obavljanje delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Januara 2012. godine Vaspitno-obrazovni sistem „Kreativno pero” postaje deo internacionalnog Kembridž sistema međunarodnih ispita.

Gimnazija Kreativno pero akreditovana je Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja br. 022-05-00023/2013-03 od 12.3.2014. godine.

Pretraga